Ten Hag voert twee wijzigingen door: Ajax met Kotarski (19) tegen Watford

Ten Hag voert twee wijzigingen door: Ajax met Kotarski (19) tegen Watford

18-07-2019 17:10 Laatste update: 17:18
65

Ajax oefent donderdagavond in Oostenrijk tegen Watford. Trainer Erik ten Hag kiest tegen de Premier League-club voor Dominik Kotarski in het doel, terwijl Lasse Schöne ook aan de aftrap verschijnt. Het duel begint om 18.00 uur.

Kotarski en Schöne vervangen Bruno Varela en Carel Eiting. Het zijn de enige twee wijzigingen ten opzichte van het vorige oefenduel met Istanbul Basaksehir. Dat betekent dat ook Perr Schuurs opnieuw in de basis begint. Lisandro Magallan zit op de bank. Schuurs vormt een defensie met Joël Veltman, Daley Blind en Sergiño Dest. Laatstgenoemde speelt omdat Lisandro Martinez niet helemaal fit is.

Schöne staat op het middenveld naast Razvan Marin en Donny van de Beek. Voorin zijn er geen wijzigingen. Aanvoerder Dusan Tadic, Kasper Dolberg en Quincy Promes moeten de defensie van Watford zien te verschalken. Watford is de tweede oefenpartner tijdens het trainingskamp in Bramberg am Wildkogel, nadat Istanbul Basaksehir al met 2-1 werd verslagen.

Ajax reist vrijdag terug naar Nederland. Maandag staan vervolgens oefenwedstrijden tegen OFI Kreta en Panathinaikos op het programma. De eerste serieuze test voor de ploeg van Ten Hag volgt op zaterdag 27 juli. Dan is PSV de tegenstander in de Johan Cruijff Schaal.