'Arsenal werkt aan drie transfers: voorstellen voor Neres-concurrent en Zaha'

'Arsenal werkt aan drie transfers: voorstellen voor Neres-concurrent en Zaha'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 09:35vr 19-07-2019 om 09:35

Arsenal werkt achter de schermen aan de nodige transfers. The Gunners troeven rivaal Tottenham Hotspur af voor William Saliba en lijken daarnaast dicht bij de komst van Everton. Ook Wilfried Zaha is nadrukkelijk in beeld.

Volgens The Guardian heeft Arsenal Saliba binnen, ondanks een late poging van Tottenham. De achttienjarige Franse verdediger is het met Arsenal eens over een contract voor vijf jaar. Saint-Étienne ontvangt - inclusief bonussen - zo'n dertig miljoen euro. Saliba wordt na het Braziliaanse talent Gabriel Martinelli de tweede zomerse aanwinst, al wordt hij komend seizoen nog terugverhuurd aan de Ligue 1-club.

Arsenal is daarnaast dicht bij de komst van Everton, meldt althans GloboEsporte. De Londenaren bereiden een bod voor van veertig miljoen euro op de Braziliaanse international, die tijdens de Copa América Ajacied David Neres uit de basis speelde. Everton speelde zich ook al in de kijker bij Atlético Madrid, Napoli, Manchester United en Bayern München, maar Arsenal is het meest concreet en heeft de beste papieren.

Daarnaast zet Arsenal nog altijd de komst van Wilfried Zaha niet uit het hoofd. De Ivoriaanse international staat bovenaan het verlanglijstje van manager Unai Emery, weet Sky Sports. Crystal Palace wees een bod van 45 miljoen euro af, maar de 26-jarige Zaha heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Arsenal wil zich in de komende dagen dan ook opnieuw melden bij de stadgenoot.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws