Update: Telegraaf haakt in op Kluivert-nieuws, 'voorname kandidaat' in Barcelona

Update: Telegraaf haakt in op Kluivert-nieuws, 'voorname kandidaat' in Barcelona

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 08:55za 20-07-2019 om 08:55

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 09:11za 20-07-2019 om 09:11

Patrick Kluivert gaat na vijftien jaar mogelijk terugkeren bij FC Barcelona, schrijft Diario Sport vrijdagmiddag. De 43-jarige oud-spits zou in beeld zijn als hoofd jeugdopleidingen in Catalonië.

FC Barcelona is bezig met het reorganiseren van de jeugdopleiding. Kluivert, deze week ontslagen als assistent-bondscoach van Kameroen, is volgens Diario Sport één van de favorieten om in La Masía aan de slag te gaan. De club is op zoek naar een persoon met charisma en een verleden bij de club. Kluivert fungeerde tussen 1998 en 2004 als spits van de Catalanen, inmiddels speelt zijn zoon Shane in de jeugdopleiding.

Kluivert is niet de enige kandidaat voor de regerend Primera Division-kampioen: Sport noemt verder geen namen, maar stelt dat er meerdere gegadigden in de race zijn. Barça gaat naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn een beslissing nemen over de invulling van de jeugdopleiding.

Update 20/7 8.55: Ook volgens De Telegraaf is Patrick Kluivert één van de gegadigden om hoofd jeugdopleidingen van FC Barcelona te worden. Wie zijn tegenstrevers zijn en wanneer Barça gaat beslissen over de positie, zal nog moeten blijken. Kluivert zit momenteel zonder werk nadat hij samen met Clarence Seedorf werd ontslagen door de bond van Kameroen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws