Feyenoord 'heeft Berghuis-geld nodig': 'Stam kan niet met dit team Eredivisie in'

Feyenoord 'heeft Berghuis-geld nodig': 'Stam kan niet met dit team Eredivisie in'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 17:59vr 19-07-2019 om 17:59

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is niet optimistisch gestemd over de perspectieven van de Rotterdammers. Volgens de Voetbal International-journalist komt Feyenoord in alle linies kwaliteit en ervaring tekort.

"Feyenoord moet wat doen, je kan Jaap Stam niet met dit elftal de Eredivisie in sturen: veel te jong op veel posities", liet Krabbendam donderdagavond weten bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer. De Rotterdammers zijn wellicht genoodzaakt om vedette Steven Berghuis te verkopen aan, bijvoorbeeld, PSV. "Dan komt er wat geld vrij en dan zou je in twee, drie linies versterking kunnen halen."

De club liet eerder deze week nog weten dat Berghuis 'niet te koop' was, maar Krabbendam gelooft daar niet in. "Iedereen is te koop toch?" De journalist vraagt zich bovendien af of Feyenoord in staat is om Berghuis binnenboord te houden, wanneer de linkspoot daadwerkelijk weg wil. "Het is natuurlijk lastig, want het is je beste speler. Maar je hebt altijd te maken met wat een speler zelf wil. Het feit dat er wordt onderhandeld, geeft aan dat hij openstaat voor een transfer. Wil je dan als club verder die een overgang naar PSV zelf ziet zitten? Met het geld dat binnenkomt, kun je je selectie versterken, wat ook nodig is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Feyenoord komend seizoen weer serieus meedoen om de landstitel?

(22711 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws