'PSV brengt transferspel op gang: Feyenoord mogelijk overstag door knie Jörgensen'

'PSV brengt transferspel op gang: Feyenoord mogelijk overstag door knie Jörgensen'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 07:15vr 19-07-2019 om 07:15

PSV heeft zo'n tien miljoen euro over voor Steven Berghuis, inclusief bonussen. Dat melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. Dat lijkt niet genoeg om Feyenoord te overtuigen, maar een transfer is allerminst ondenkbaar.

PSV wil het transferspel voor de 27-jarige aanvaller op gang brengen, zonder dat er honderd procent zekerheid is dat Hirving Lozano en Steven Bergwijn vertrekken. Berghuis is een optie voor de positie van rechtsbuiten, maar is ook een belangrijke kandidaat als nummer tien. Als de Eindhovenaren hem binnen willen halen, zullen ze echter wel een stap verder moeten gaan.

PSV is hoe dan ook niet van plan om tussen de vijftien en twintig miljoen te betalen voor Berghuis, maar mogelijk wordt het huidige bod wel verhoogd zodra Lozano of Bergwijn is vertrokken. Feyenoord is ondertussen bereid om contractueel ver te gaan voor Berghuis, om de kloof met Ajax en PSV niet groter te laten worden, weet De Telegraaf.

Nicolai Jörgensen
Het Algemeen Dagblad stelt dat Feyenoord 'hard to get' speelt en de ontwikkelingen rustig afwacht, maar de knie van Nicolai Jörgensen kan roet in het eten gooien. De Deen staat voorlopig aan de kant, waardoor de Rotterdammers behoefte hebben aan een nieuwe spits. Ook een extra centrale verdediger staat op het wensenlijstje.

Voor die versterkingen is geld nodig en alleen Berghuis is écht geld waard in De Kuip. De aanvaller ligt tot medio 2021 vast bij Feyenoord.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws