De Jong en Labyad moeten vrezen: 'Een echte kans zit er niet in'

De Jong en Labyad moeten vrezen: 'Een echte kans zit er niet in'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 19:53vr 19-07-2019 om 19:53

Siem de Jong en Zakaria Labyad zagen Rasmus Kristensen vrijdag vertrekken bij Ajax en zouden zelf ook zomaar eens de uitgang kunnen naderen, denkt Algemeen Dagblad-journalist Freek Jansen. Volgens de Ajax-watcher hoeven de twee komend seizoen niet op veel minuten te rekenen.

De Jong werd het afgelopen seizoen al verhuurd aan het Australische Sydney FC. De dertigjarige schaduwspits is mee op trainingskamp in Oostenrijk, maar kwam niet aan spelen toe tijdens de wedstrijden tegen Basaksehir en Watford. "Voor hem lijkt het een kwestie van tijd voordat hij weer vertrekt bij Ajax. Want een echte kans zit er voor hem niet in", vertelt Jansen via Instagram Live.

Labyad kwam in actie tegen Basaksehir, maar moest tegen Watford negentig minuten op de bank zitten en staat niet al te hoog in de hiërarchie. "Ik denk dat hij speelminuten wil en moeten maken. Hij zal de komende weken aankijken of hij perspectief heeft. Tot op heden is dat gewoon beperkt, dus ik sluit niet uit dat hij nog een stap gaat maken, net zoals Kristensen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Ajax De Jong en Labyad laten gaan?

(8047 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws