Jonker shopt met Telstar bij FC Utrecht: Geen perspectief op speeltijd

Jonker shopt met Telstar bij FC Utrecht: "Geen perspectief op speeltijd"

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 20:10vr 19-07-2019 om 20:10

FC Utrecht neemt per direct afscheid van Redouan El Yaakoubi. De verdediger (23) van Jong FC Utrecht maakt de overstap naar het Telstar van Andries Jonker. El Yaakoubi mag vanwege zijn leeftijd niet meer in actie komen voor de beloftenploeg, waardoor hij geen perspectief meer had in de Domstad.

"Ik heb Redouan de afgelopen weken meegemaakt op de trainingen en de oefenwedstrijden van Telstar", zegt Jonker op de clubsite van Telstar. "Redouan heeft daarin een prima indruk achtergelaten op mij en de rest van de staf. Zijn fysiek, inzicht en voetballende kwaliteiten kunnen een goede aanvulling zijn op hetgeen we reeds in de selectie hebben. Als Redouan zich op deze manier blijft doorontwikkelen dan heeft hij een mooie toekomst voor zich." 

Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam legt uit waarom El Yaakoubi vertrekt bij Utrecht. "Voor Redouan betekende een aanpassing in de regelgeving van de KNVB dat hij vanwege zijn leeftijd niet meer in onze beloftenploeg kon uitkomen."

"Op dit moment was er voor hem geen perspectief op speeltijd in ons eerste elftal. Nu heeft Telstar een oplossing geboden waarmee alle partijen tevreden zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws