Zlatan haalt zijn gram: 'Jullie hebben een grote fout gemaakt, ik ben de beste'

Zlatan haalt zijn gram: 'Jullie hebben een grote fout gemaakt, ik ben de beste'

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 08:23za 20-07-2019 om 08:23

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 08:27za 20-07-2019 om 08:27

Voorafgaand aan de stadsderby tussen LA Galaxy en Los Angeles FC ging het vooral om de strijd tussen de twee vedetten: Zlatan Ibrahimovic en Carlos Vela. De Mexicaan scoorde twee keer namens Los Angeles FC, maar Ibrahimovic maakte één doelpunt meer en besliste de wedstrijd eigenhandig in het voordeel van de thuisclub.

Na afloop haalde de 37-jarige Zweed zijn gram tegenover de Amerikaanse media, die hem vergeleken met Vela. "Ik heb veel respect voor Vela, hij is een goede speler. Maar jullie hebben een grote fout gemaakt door hem met mij te vergelijken", liet hij weten tijdens de persconferentie. "Of ik heb laten zien dat ik veel beter ben? Niet alleen beter dan Vela, beter dan de hele competitie. Dat laat ik elke dag zien", voegde Ibrahimovic toe in gesprek met ESPN, gevolgd door zijn karakteristieke grijns.

Voorafgaand aan de stadsderby liet Ibrahimovic al weten dat de vergelijking met Vela hem niet lekker zat, omdat de Mexicaan al op zijn dertigste in de Major League Soccer speelt. De superster bleef na afloop bij zijn standpunt. "Ik heb niet zo hard gewerkt om uiteindelijk vergeleken te worden met Carlos Vela. Je vergelijkt een Ferrari toch ook niet met een Fiat? Vanavond (vrijdagnacht Nederlandse tijd, red.) heb ik laten zien dat ik de beste ben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws