FC Eindhoven kondigt twintig dagen voor seizoenstart trainerswissel aan

FC Eindhoven kondigt twintig dagen voor seizoenstart trainerswissel aan

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 13:37za 20-07-2019 om 13:37

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 13:42za 20-07-2019 om 13:42

FC Eindhoven wisselt twintig dagen voor de start van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie van trainer. De samenwerking met David Nascimento is in goed overleg beëindigd en Ernie Brandts is zijn opvolger, melden de Brabanders.

Nascimento stond sinds januari 2018 aan het roer bij FC Eindhoven. Het was zijn eerste klus als hoofdtrainer. "Door een verschil in inzicht in het te volgen beleid hebben we deze keuze in overleg met David gemaakt", licht technisch manager Marc Scheepers toe. "Wij willen David bedanken voor zijn inzet en passie die hij heeft geleverd voor FC Eindhoven. Ernie Brandts gaat de rol van hoofdtrainer verder invullen dit seizoen."

Ook Nascimento reageert op zijn vertrek. "Ten eerste wens ik de club alle succes toe voor het nieuwe seizoen. Ik heb een mooie tijd beleefd bij FC Eindhoven met ups en downs. Ik wil iedereen bedanken voor de steun in de afgelopen seizoenen!"

De 63-jarige Brandts was het afgelopen seizoen al assistent bij FC Eindhoven. Eerder was hij onder meer trainer van FC Volendam, NAC Breda en FC Dordrecht. De Eindhovenaren beginnen het seizoen op 9 augustus met een wedstrijd tegen NEC.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws