'Feyenoord-publiek wordt fatalistisch: de selectie is verzwakt'

'Feyenoord-publiek wordt fatalistisch: de selectie is verzwakt'

21-07-2019 09:53 Laatste update: 09:57
173

De zorgen zijn groot bij Feyenoord in aanloop naar het nieuwe seizoen, vertelt clubwatcher Arman Avsaroglu van de NOS. De Rotterdamse club nam deze zomer afscheid van steunpilaren als Robin van Persie, Tonny Vilhena en Jordy Clasie.

Daartegenover staat tot dusver alleen de komst van Liam Kelly, Luciano Narsingh en Nick Marsman. Zij stappen zondag uit de helikopter tijdens de open dag van Feyenoord, net als trainer Jaap Stam. "Feyenoord staat er gewoon niet goed voor", stelt Avsaroglu op de website van de NOS. "De selectie is verzwakt ten opzichte van vorig jaar. En met het mogelijke vertrek van Steven Berghuis moet dat gat ook worden opgevuld. Hetzelfde geldt voor Nicolai Jørgensen die nu geblesseerd is."

"Het publiek wordt fatalistisch", waarschuwt Avsaroglu. "Ze zien dat goede spelers zijn gegaan en dat er weinig goede vervangers zijn gehaald. Een deel van de achterban zal dan ook wel blij zijn met het vertrek van de beleidsbepalers", doelt hij op het afscheid van Martin van Geel en Jan de Jong.

No Poll