Buitenspel: Elia hint naar Feyenoord-terugkeer: 'Soon more updates'

Buitenspel: Elia hint naar Feyenoord-terugkeer: 'Soon more updates'

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 10:14zo 21-07-2019 om 10:14

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Elia terug bij Feyenoord?
Hint Eljero Elia hier naar een terugkeer bij Feyenoord? Daar is men op social media in ieder geval van overtuigd. Elia plaatst zo nu en dan foto's van zichzelf in een Feyenoord-shirt en haalt herinneringen op van zijn periode in Rotterdam-Zuid.

Elia diende de club van 2015 tot 2017 en vertrok na het kampioenschap naar Basaksehir. ⚽️=❤️ SOON MORE UPDATES, is het cryptische bijschrift dat Elia op Instagram bij een Feyenoord-video plaatst.

Op social media zijn velen overtuigd: Elia komt terug bij Feyenoord. Of dat daadwerkelijk het geval is zal moeten blijken. Feyenoord heeft voor zondagmiddag de jaarlijkse Open Dag georganiseerd, waarbij de aanwinsten een voor een uit de helikopter komen. Zit Elia daarbij?

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws