Update: Messaoud laat Eredivisie-interesse schieten en tekent in Denemarken

Update: Messaoud laat Eredivisie-interesse schieten en tekent in Denemarken

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 12:15zo 21-07-2019 om 12:15

Ali Messaoud gaat zo goed als zeker aan de slag in Denemarken. Dat weet VoetbalPrimeur. Een transfer is bijna rond. 

Messaoud (28) stond in de belangstelling van clubs uit onder meer de Eredivisie, Finland en de Verenigde Arabische Emiraten. De aanvallende middenvelder laat zijn keuze echter vallen op een transfer naar Denemarken. Zondag volgt waarschijnlijk al witte rook. 

De afgelopen twee seizoenen stond Messaoud onder contract bij Excelsior. Met de Rotterdamse club degradeerde de rechtspoot in mei uit de Eredivisie. In 2018/19 werd Messaoud met zeven treffers clubtopscorer in Kralingen. Hij tekende ook voor vier assists. Zijn verbintenis liep eind juni af. 

Messaoud begon zijn loopbaan bij AZ. Tussen 2013 en 2015 speelde hij voor Willem II. Na een avontuur bij FC Vaduz, in Liechtenstein, verkaste Messaoud op huurbasis naar NEC. In 2017 signeerde de Amsterdammer een tweejarige verbintenis bij Excelsior. 

(Paul Audenaerd/VoetbalPrimeur)

Update 12.15: Vendsyssel FF is de nieuwe club van Messaoud. Dat is zondagmiddag bevestigd. De club degradeerde afgelopen seizoen uit de Superliga en wil nu, met Messaoud in de gelederen, binnen één jaar terugkeren op het hoogste niveau. Messaoud is vastgelegd tot medio 2021. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws