Van Bommel houdt lippen stijf op elkaar: 'Vertel ik eerst aan de spelers'

Van Bommel houdt lippen stijf op elkaar: 'Vertel ik eerst aan de spelers'

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 17:12ma 22-07-2019 om 17:12

Wie deze week tijdens de Europese clash met FC Basel aanvoerder is van PSV, wilde Mark van Bommel maandag tijdens een persconferentie niet vertellen. De trainer van de Eindhovenaren houdt dat nog even geheim. 

Captain Luuk de Jong werd deze zomer door PSV verkocht aan Sevilla. Wie de aanvoerdersband komend seizoen draagt, heeft Van Bommel nog niet naar buiten gebracht. Tijdens de voorbereiding was doelman Jeroen Zoet captain; dat was echter geen definitieve keuze, liet zijn coach eerder doorschemeren.

Maandag, tijdens een persconferentie in aanloop naar het thuisduel met FC Basel, hield Van Bommel zich op de vlakte. "Wie het wordt, vertel ik eerst aan mijn spelers, morgen zullen jullie het zien", tekende Voetbal International uit zijn mond op. 

Van Bommel denkt dat de werkgever van Ricky van Wolfswinkel een 'heel moeilijke tegenstander' is. "Zij hebben de groepsfase van de Champions League vaker overleefd dan PSV en zijn zeker in hun eigen stadion heel lastig te verslaan. Daarnaast komen ze de afgelopen jaren ook met regelmaat ver in de Europa League."

Dinsdagavond om 20.00 uur trappen PSV en Basel af in Eindhoven. Een week later volgt de return. 

Poll

Wie bereikt de volgende ronde?

(2268 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws