Swart over CL-loting: ‘Lijkt wel alsof ze een vast schaaltje hebben voor Ajax'

Swart over CL-loting: ‘Lijkt wel alsof ze een vast schaaltje hebben voor Ajax'

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 18:06ma 22-07-2019 om 18:06

Sjaak Swart zag Ajax opnieuw tegen PAOK Saloniki loten in de voorronde van de Champions League. Mister Ajax vindt het maar raar dat de Amsterdammers nu al in moeten stromen, gezien de prestaties van afgelopen seizoen.

“Het lijkt wel alsof ze een vast schaaltje hebben voor Ajax. Want we hebben al twee keer eerder tegen PAOK gespeeld of een andere Griekse club”, aldus Swart in de eerste Alles op Swart van het nieuwe seizoen. “Het is niet makkelijk, maar Ajax moet hier doorheen komen. We kunnen ratelen wat we willen, maar daar moet Ajax gewoon doorheen”, meent hij.

Dat de Amsterdammers al in de derde voorronde instromen, vindt Swart overigens onzin. “Ajax moet twee voorrondes spelen, wat ik flauwekul vind. Ajax is kampioen geworden. Eén wedstrijdje is genoeg om je te plaatsen. Nu moet je er twee spelen.”

Of er nog spelers vertrekken bij Ajax durft Mister Ajax niet te zeggen. “Dat kun je alleen maar raden. De ene dag lees je in de krant Neres,de andere dag Donny van de Beek. De dag erop hebben ze het over Ziyech. Onze rechtsback Veltman is nog kandidaat in Engeland. Zo gaat het maar door.”

Poll

Gaat Ajax zich ten koste van PAOK plaatsen voor de play-offs?

(10568 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws