'Bayern München zet eerste stap en praat met Sané, City wil negencijferig bedrag'

'Bayern München zet eerste stap en praat met Sané, City wil negencijferig bedrag'

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 23:58ma 22-07-2019 om 23:58

Bayern München heeft onlangs gesproken met de entourage van Leroy Sané. Daarmee is een eerste stap richting een megatransfer gezet. Manchester City wil Sané liever niet verkopen aan Bayern, tenzij er flink betaald wordt.

Sky Germany meldt maandagavond dat Bayern een eerste kleine stap heeft gezet. Dat Der Rekordmeister interesse heeft in Sané werd maanden geleden al duidelijk, maar de situatie zat weken op slot omdat City niet mee wilde werken. The Citizens staan nu meer open voor een transfer, mits daar een fors bedrag tegenover staat. Sky weet dat City een negencijferig bedrag in gedachten heeft.

Het feit dat Bayern en Sané met elkaar hebben gesproken, geeft aan dat er onderhandelingsruimte is. De club moet het met de speler nog eens zien te worden over een contract. Het is echter nog maar de vraag of Sané het ziet zitten om terug te keren in de Bundesliga, maar het feit dat er gesproken is zegt veel. City hoopt dat Sané in Engeland blijft en deed de linkspoot al een aanbieding van twaalf miljoen euro per seizoen, maar dat bedrag werd door de speler geweigerd.

Het is nog te vroeg om te spreken over een doorbraak in de transfersoap, maar beide partijen komen langzaam dichterbij elkaar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Past Sané bij Bayern?

(4334 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws