PSV-talent Verreth (21) houdt het na twaalf jaar voor gezien in Eindhoven

PSV-talent Verreth (21) houdt het na twaalf jaar voor gezien in Eindhoven

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 08:30di 23-07-2019 om 08:30

Matthias Verreth houdt het na twaalf jaar in Eindhoven voor gezien. De 21-jarige vleugelaanvaller keert terug naar zijn thuisland België, waar hij gaat voetballen voor Waasland-Beveren.

De nummer vijftien van het voorbije Jupiler Pro League-seizoen heeft het nieuws dinsdagochtend wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen. Verreth heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend. PSV pikte de linkspoot in 2007 op negenjarige leeftijd op uit de jeugdopleiding van Lierse SK. Afgelopen seizoen kwam hij namens de hoofdmacht tot twee bekerwedstrijden en een korte invalbeurt tegen FC Groningen.

De transfer van Verreth is relatief verrassend. In april lichtte PSV nog de optie in zijn aflopende contract en begin juli werd hij opgenomen in de 27-koppige PSV-selectie die op trainingskamp ging naar Verbier. Hoeveel de Eindhovenaren incasseren, laat Waasland-Beveren in het midden. Het Eindhovens Dagblad gaat echter uit van meerdere tonnen en verwacht dat PSV ook een doorverkooppercentage bedongen heeft.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws