Update: 'Coentrão liet PAOK schieten en is hard op weg naar FC Porto'

Update: 'Coentrão liet PAOK schieten en is hard op weg naar FC Porto'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 10:43di 23-07-2019 om 10:43

Laatste update: woensdag 24 juli 2019 om 10:31wo 24-07-2019 om 10:31

Een transfer van Fábio Coentrão naar PAOK Saloniki, de aanstaande tegenstander van Ajax in de derde voorronde van de Champions League, is afgeketst. Op het allerlaatste moment besloot de Portugees blijkbaar dat hij tóch niet naar de kampioen van Griekenland wilde verkassen. 

Dat melden media in Spanje en Portugal dinsdag. PAOK was met de 31-jarige Coentrão volledig akkoord over een transfer. Er was zelfs al een medische keuring ingepland voor de vleugelverdediger. Volgens O Jogo zag de Portugees in extremis alsnog af van een contract in Saloniki. Gesprekken met zijn naasten zouden tot dat besluit hebben geleid. 

Coentrão versleet de afgelopen jaren een groot aantal clubs. Real Madrid verhuurde hem in het seizoen 2015/16 aan AS Monaco en twee seizoenen geleden werd de vleugelverdediger bij Sporting Portugal gestald. Afgelopen jaar speelde Coentrão voor Rio Ave. Daar liep zijn contract eind juni af. 

Maandag werd bekend dat PAOK in de derde voorronde van de Champions League is gekoppeld aan Ajax. De eerste clash tussen de kampioenen van Griekenland en Nederland staat op 6 of 7 augustus op het programma. 

Update 24/07, 10:31 uur: Fábio Coentrão heeft een overgang naar PAOK Saloniki laten schieten en is nu hard op weg naar FC Porto. Volgens O Jogo kan de overgang van de Portugees woensdag al rondkomen. Daarmee zou Coentrão zich bij een schaars rijtje spelers voegen die voor 'de grote drie' in Portugal speelde. Na Benfica en Sporting Portugal kan FC Porto nu dus aan rijtje clubs van de verdediger worden toegevoegd.

Coentrão zag op het laatste moment af van een overstap naar PAOK, de tegenstander van Ajax in de derde voorronde van de Champions League. Gesprekken met naasten zouden tot dat besluit hebben geleid. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws