Plet keert terug op Nederlandse velden: 'Zijn overtuigd van zijn meerwaarde'

Plet keert terug op Nederlandse velden: 'Zijn overtuigd van zijn meerwaarde'

23-07-2019 17:28 Laatste update: 18:57
22

Glynor Plet keert terug op de Nederlandse velden. De 32-jarige aanvaller heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij SC Telstar, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Trainer en technisch directeur Andries Jonker is blij dat Plet voor Telstar kiest. "Met Glynor halen we een speler binnen met erg veel ervaring en kwaliteit. Binnen een jonge groep is het belangrijk om jongens als Glynor te hebben die weten wat het is om als profvoetballer te leven", aldus Jonker op de website van de Witte Leeuwen. "De kwaliteiten die Glynor met zich meebrengt, zorgen er voor dat wij als staf overtuigd zijn van zijn meerwaarde en ik ben dan ook erg blij dat we Glynor voor twee seizoenen hebben kunnen vastleggen."

Voor Plet betekent het een terugkeer bij de club die hij tussen 2008 en 2010 ook al diende. In de twee seizoenen die hij voor Telstar speelde kwam hij tot 18 en 21 doelpunten. Via Heracles Almelo, KRC Genk, Hapoel Beer Sheva, Zulte-Waregem, Go Ahead Eagles, Maccabi Haifa en Alanyaspor is hij nu weer terug bij Telstar.