Voetbal International: PSV wedt op meerdere paarden en informeert naar Calero

Voetbal International: PSV wedt op meerdere paarden en informeert naar Calero

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 18:15di 23-07-2019 om 18:15

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 18:40di 23-07-2019 om 18:40

PSV lijkt inderdaad geïnteresseerd te zijn in Fernando Calero Villa (foto links) van Real Vallalodid. Voetbal International meldt dinsdagavond dat de Eindhovenaren hebben geïnformeerd naar de Spaanse verdediger. Marca meldde dat eerder op de dag ook.

Calero is een Spaanse centrale verdediger van 23 jaar die in Eindhoven in aanmerking komt om Daniel Schwaab op te volgen. Daar heeft PSV momenteel nog niemand voor. Ook VfB Stuttgart-verdediger Timo Baumgartl is naar verluidt op weg naar Eindhoven, maar PSV wedt op meerdere paarden en heeft dus ook interesse in Calero.

PSV heeft naar verluidt concurrentie van meerdere clubs, want Calero heeft ook opties in Spanje. Marca meldt dat Calero tien miljoen euro moet kosten. VI meldt ook dat zijn marktwaarde op tien miljoen wordt geschat. Baumgartl lijkt hetzelfde te gaan kosten. Het is niet duidelijk hoe de ontwikkelingen rond Calero er precies voor staan. 

Calero komt uit de jeugd van Malaga. In 2016 contracteerde Valladodid hem. Hij begon in het B-elftal en maakte twee jaar geleden zijn debuut in de hoofdmacht van de club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws