Marca: PSV mengt zich in strijd om Spanjaard met prijskaartje van 10 miljoen
Calero (links) in duel met Atlético-spits Alvaro Morata

Marca: PSV mengt zich in strijd om Spanjaard met prijskaartje van 10 miljoen

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 12:28di 23-07-2019 om 12:28

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 12:39di 23-07-2019 om 12:39

Fernando Calero Villa staat in de belangstelling van PSV. Dat meldt Marca dinsdag. Calero is een Spaanse verdediger van Real Valladolid, de club die eigendom is van voormalig PSV-vedette Ronaldo Luís Nazário de Lima. 

De 23-jarige Calero werd afgelopen winter in verband gebracht met Arsenal. Momenteel zou de stopper in de belangstelling staan van verschillende ploegen uit de Primera Division. Onder meer Espanyol wordt aan Calero gelinkt; daar is hij in beeld als opvolger van Mario Hermoso, die een week geleden voor ongeveer 30 miljoen euro naar Atlético Madrid verkaste. Ook Villarreal en Levante worden genoemd. 

Volgens Marca verlangt Valladolid 10 miljoen euro voor Calero. PSV is nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. De Eindhovenaren hebben nog geen vervanger aangetrokken voor Daniel Schwaab. Hij nam in juni afscheid. 

Deze week werd bekend dat PSV zich hoopt te versterken met Timo Baumgartl. De Duitse verdediger van VfB Stuttgart kost, net als Calero, een slordige 10 miljoen euro. Beiden zijn rechtsbenige centrale verdedigers. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws