Luckassen: 'Als PSV iemand wil halen, moeten ze dat lekker doen'

Luckassen: 'Als PSV iemand wil halen, moeten ze dat lekker doen'

24-07-2019 11:47
100

Derrick Luckassen ligt er niet wakker van dat PSV van plan is nog een rechter centrale verdediger te halen. De bij PSV teruggekeerde verdediger stelt dat hij niets meer kan doen dan zijn best. 

"Ik moet je eerlijk zeggen dat het me helemaal geen bal uitmaakt", aldus Luckassen tegenover Voetbal International over de zoektocht van PSV naar een centrale verdediger. "Het gebeurt altijd. Ze halen altijd mensen. Ik lig daar niet wakker van", stelt Luckassen, die vorig seizoen nog werd verhuurd aan Hertha BSC. "Natuurlijk wil ik spelen, maar als ze iemand willen halen moeten ze dat lekker doen. Ik ga voetballen en ik zie wel wat er gebeurt."

PSV lijkt hard op weg om zich te versterken met Timo Baumgartl, die de opvolger moet worden van Daniel Schwaab. Fernando Calero geldt volgens het Eindhovens Dagblad als Plan B.

Tegen FC Basel stond Luckassen echter nog aan de aftrap. Bij de 1-1 van de Zwitsers leek hij niet helemaal vrijuit te gaan. "De restverdediging stond sowieso niet goed. We moeten gewoon naar binnen komen en dan is volgens mij alles geregeld. Druk op de bal was ook niet goed en je speelt in zo'n grote ruimte…", zegt hij daarover.