ED: PSV nog niet helemaal rond met VfB Stuttgart, Calero geldt als Plan B

ED: PSV nog niet helemaal rond met VfB Stuttgart, Calero geldt als Plan B

Gepubliceerd: woensdag 24 juli 2019 om 00:25wo 24-07-2019 om 00:25

Timo Baumgartl moet bij PSV de opvolger worden van zijn landgenoot, Fernando Calero geldt volgens het Eindhovens Dagblad als Plan B. De Eindhovenaren zijn nagenoeg rond met Baumgartl zelf, maar moeten nog met diens werkgever VfB Stuttgart in de slag.

De Duitse jeugdinternational ligt nog tot de zomer van 2022 vast bij Die Schwaben, die afgelopen seizoen uit de Bundesliga degradeerden. Volgens eerdere berichtgeving van het ED hebben de Duitsers een bedrag van acht à tien miljoen euro in hun hoofd. De plooien tussen PSV en VfB Stuttgart zijn ook na de krankzinnige Champions league-ontsnapping tegen FC Basel nog niet gladgestreken, meldt het medium.

PSV heeft Calero als back-upplan, mocht het er alsnog niet uitkomen met Stuttgart. Ook de 23-jarige stopper van Real Valladolid moet circa tien miljoen euro kosten: zijn contract loopt nog door tot medio 2021. Volgens Voetbal International en Marca is er al contact geweest tussen PSV en El Pucela.

De Eindhovenaren zitten niet al te ruim in de centrale verdedigers en willen zich nog versterken. Tegen FC Basel stond Derrick Luckassen samen met Nick Viergever in het hart van de verdediging. Trent Sainsbury en de linksbenige Olivier Boscagli zijn momenteel de enige alternatieven.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws