Done deal: Willem II laat Meissner naar Hongarije gaan en vangt transfersom

Done deal: Willem II laat Meissner naar Hongarije gaan en vangt transfersom

24-07-2019 17:11 Laatste update: 17:29
31

Thomas Meissner gaat in Hongarije samenspelen met Yoëll van Nief, oud-speler van Heracles Almelo. Willem II heeft de transfer van de Duitse verdediger naar Puskás Akadémia FC bevestigd via de officiéle kanalen.

Meissner heeft in Hongarije een contract getekend voor twee seizoenen. Willem II huurde de Duitser anderhalf jaar geleden voor een half seizoen van ADO Den Haag. Dat beviel zo goed dat de Tilburgers hem in de zomer van 2018 definitief overnamen. Meissner tekende destijds een contract tot de zomer van 2021.

Afgelopen seizoen speelde Meissner mee in vijfentwintig wedstrijden. Tegen NAC in Breda (2-2) maakte hij zijn enige goal voor de Tricolores. 'Thomas, bedankt en veel succes bij jouw nieuwe avontuur in Hongarije!', schrijft Willem II.

Bij Puskás Akadémia FC komt Meissner met Van Nieff nog een speler tegen met een Eredivisie-verleden. Van Nieff werd eerder deze zomer al overgenomen van Heracles Almelo. Willem II heeft de opvolger van Meissner overigens al binnen. Eerder woensdag werd Sebastian Holmén gepresenteerd in Tilburg. Hij komt over van Dinamo Moskou.