'Beruchte zaakwaarnemer vertraagt transfer: PSV wacht nog steeds op go of no go'

'Beruchte zaakwaarnemer vertraagt transfer: PSV wacht nog steeds op go of no go'

25-07-2019 08:50 Laatste update: 25-07-2019 08:50
63

De mogelijke transfer van Gastón Pereiro naar Spartak Moskou begint op een regelrechte klucht te lijken. Het management van de Uruguayaan stelt het geduld van PSV én de Russische grootmacht behoorlijk op de proef, schrijft De Telegraaf donderdag. 

PSV en Spartak zijn in principe akkoord over een vertrek van Pereiro naar de Premjer Liga. De Russen zijn bereid om een slordige 15 miljoen euro te betalen voor de aanvallende middenvelder. Nu moeten Pereiro en zijn management het eens worden met Spartak - en dat is makkelijker gezegd dan gedaan, zo blijkt. 

Volgens De Telegraaf was het de bedoeling dat de belangenbehartigers van Pereiro woensdag in Nederland om de tafel zouden gaan met een 'zware delegatie' van Spartak en dat daarna voor PSV duidelijkheid kwam over een definitieve go of no go. Tot woensdagavond laat werd van beide kampen echter niets vernomen. 

Drie of vier agenten
'Inmiddels is duidelijk dat de Moskovieten moeite hebben met de typisch Zuid-Amerikaanse handelswijze rondom de transfer van Pereiro', schrijft de ochtendkrant. 'Zij ondervinden dat er met drie of vier agenten geschakeld moet worden - de in de transferwereld beruchte Paco Casal voorop - die allemaal een eigen zienswijze hebben op de toekomst van de Uruguayaans international.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie