Update: 'PSV verwacht op korte termijn duidelijkheid van kamp-Pereiro'

Update: 'PSV verwacht op korte termijn duidelijkheid van kamp-Pereiro'

24-07-2019 23:08 Laatste update: 23:06
182

Een transfer van Gastón Pereiro naar Spartak Moskou wordt momenteel (nog) tegengehouden door de zaakwaarnemer van de Uruguayaan. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De Russische ploeg wil vijftien miljoen neertellen voor de Uruguayaans international, die bij PSV dit seizoen geen uitzicht lijkt te hebben op speelminuten. PSV is tevreden met die transfersom, maar zaakwaarnemer Paco Casal houdt een deal vooralsnog tegen. Het ED stelt dat het nog maar de vraag is of daar verandering in komt.

Pereiro zat niet bij de wedstrijdselectie voor de Champions League-wedstrijd tegen FC Basel en trainde mee met Jong PSV in afwachting op nieuws van zijn zaakwaarnemer. Casal liet de afgelopen jaren ook al meerdere aanbiedingen lopen om het contract van Pereiro te verlengen. PSV wil Pereiro daarom verkopen, aangezien zijn contract volgend jaar zomer afloopt.

Mocht Casal echter geen groen licht geven, 'dan kan Pereiro geen kant op', schrijft het ED. 'De wil van de zaakwaarnemer lijkt wet en naast Pereiro moet ook PSV daarmee op een goede manier om zien te gaan'. 

Update 23.07 uur: PSV hoopt op korte termijn duidelijkheid te krijgen over de situatie van Pereiro, meldt Voetbal International. De zaakwaarnemer van de Uruguyaan houdt een transfer naar Spartak Moskou vooralsnog tegen. PSV hoopt spoedig meer te horen uit het kamp-Pereiro. Zolang een transfer niet rond is, traint de linkspoot mee bij Jong PSV.