'Zaakwaarnemer laat transfer klappen: PSV-deal van 15 miljoen euro afgeblazen'

'Zaakwaarnemer laat transfer klappen: PSV-deal van 15 miljoen euro afgeblazen'

25-07-2019 14:54 Laatste update: 15:17
161

Gastón Pereiro verkast níet van PSV naar Spartak Moskou. Zijn transfer naar de Russische Premjer Liga is afgeketst, weet De Telegraaf. De deal is geklapt. 

PSV en Spartak waren naar verluidt al akkoord over een transfersom van 15 miljoen euro. In afwachting van groen licht trainde Pereiro al mee met het beloftenteam van zijn club; hij ontbrak dinsdagavond ook tijdens de Champions League-ontmoeting met FC Basel (3-2).

Wedden

Meer odds

De Telegraaf weet dat een transfer van de baan is. Zaakwaarnemer Paco Casal heeft de deal afgeblazen. Dat is voor PSV 'een forse streep door de rekening', concludeert het medium.

Voetbal International heeft van PSV inmiddels bevestigd gekregen dat de Russische transfer van Pereiro inderdaad niet doorgaat. 'Casal strikes again', schrijft het Eindhovens Dagblad. 'Het is een totale chaos in het kamp van zaakwaarnemers rond de Uruguayaan. Helemaal onverwacht komt het afblazen van de deal tussen Spartak Moskou en PSV niet, zullen we maar zeggen. Met Pereiro haal je niet alleen een goede speler in huis, maar ook...'