Snoei krijgt zijn zin: De Graafschap heeft achtste zomerse versterking binnen

Snoei krijgt zijn zin: De Graafschap heeft achtste zomerse versterking binnen

26-07-2019 10:10 Laatste update: 10:29
52

De Graafschap heeft weer toegeslagen op de transfermarkt. Jasper van Heertum komt over van Telstar en heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend, laten De Superboeren vrijdagochtend weten via de officiële kanalen.

De 21-jarige verdediger treft op De Vijverberg trainer Mike Snoei en ex-ploeggenoot Toine van Huizen, die eveneens overkwamen vanuit Velsen-Zuid. De komst van Van Heertum hing al langere tijd in de lucht: nadat zijn contract bij Telstar afliep, trainde de bij PSV opgeleide verdediger al mee in de Achterhoek. Snoei maakte zich intern sterk voor het contracteren van zijn 'allerbeste verdediger' van Telstar.

Met de komst van Van Heertum komt het aantal nieuwelingen van De Graafschap op acht: Van Huizen, Hidde Jurjus, Ralf Seuntjens, Roland Baas, Gregor Breinburg, Jesse Schuurman en Dylan Chiazor streken eerder deze zomer al neer op De Vijverberg. De gedegradeerde Superboeren beginnen het Keuken Kampioen Divisie-seizoen op vrijdag 9 augustus met een thuiswedstrijd tegen SC Camburr, de nieuwe club van oud-trainer Henk de Jong.