'Arsenal bereidt bod van 40 miljoen voor op twaalfvoudig international Brazilië'

'Arsenal bereidt bod van 40 miljoen voor op twaalfvoudig international Brazilië'

26-07-2019 17:57
23

Arsenal bereidt momenteel een miljoenenbod voor op de Braziliaan Everton Soares. Everton staat onder contract bij Gremio en moet veertig miljoen euro kosten.

Dat meldt UOL Esporte in Brazilië. Arsenal is erg geïnteresseerd in Everton, die zelf ook graag naar Arsenal wil. Ook SSC Napoli is bereid om een flink bod te doen op de 23-jarige aanvaller. Vorig seizoen scoorde hij elf keer in 29 wedstrijden. UOL verwacht dat er de komende dagen meer duidelijk wordt over de situatie rond Everton.

Duda Kroef, technisch directeur van Gremio, bevestigt de belangstelling in Everton niet. "Iedere dag krijgen we aanbiedingen binnen, maar tot zover is er nog niets rond. Everton is een geweldige speler en een goede jongen. Everton heeft de droom om in Europa te spelen, zoals iedere speler. Maar hij geeft nog steeds veel voor de club. Hij heeft geen haast om te vertrekken", zegt Kroef.

Everton speelt al bijna zijn hele leven voor Gremio. Van 2009 tot 2012 kwam hij uit voor Fortaleza. Hij heeft twaalf interlands voor Brazilië achter zijn naam staan.