Als het bevalt zou het mooi zijn als ik weer in het ADO-shirt speel

"Als het bevalt zou het mooi zijn als ik weer in het ADO-shirt speel"

Gepubliceerd: zaterdag 27 juli 2019 om 10:34za 27-07-2019 om 10:34

ADO Den Haag en Michiel Kramer lopen niet op de zaken vooruit en gaan na de huidige periode bekijken of beide partijen iets voor elkaar kunnen betekenen. De transfervrije Kramer traint mee in Den Haag en hoopt op een contract.

"Ik weet het niet. Als het van beide kanten bevalt, zullen we het zien. In eerste instantie is het gewoon trainen", vertelt Kramer aan FOX Sports. "Ik probeer zo goed mogelijk m'n ding te doen. We zien daarna wel. Wat ik zou willen? Anders train je hier niet mee, dus als het bevalt, zou het mooi zijn als ik weer in het ADO-shirt speel."

ADO-trainer Fons Groenendijk erkent dat Kramer een interessante optie is voor zijn ploeg. "Dit is een periode om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. We kennen zijn kwaliteiten. Het is duidelijk dat er bij ADO nog het nodige moet gebeuren. Michiel kan zeker een optie zijn voor ons."

Groenendijk denkt wel te weten wat Kramer wil. "Anders was hij hier niet geweest om mee te trainen. Hij heeft wat gedaan met een personal trainer, maar niet in een groep. Hij zal nog wat moeten doen, maar op de trainingen hebben we gezien dat hij voor ons van waarde kan zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet ADO Kramer vastleggen?

Ja
73%
Nee
27%
(567 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws