El Khayati tussen wal en schip: 'Situatie is hetzelfde, nog steeds geen oplossing'

El Khayati tussen wal en schip: 'Situatie is hetzelfde, nog steeds geen oplossing'

Gepubliceerd: maandag 29 juli 2019 om 20:48ma 29-07-2019 om 20:48

Sterspeler Nasser El Khayati is nog altijd niet vertrokken bij ADO Den Haag. De dertigjarige spelmaker rekent op een transfer naar Qatar SC, dat echter nog steeds niet tot een akkoord kan komen met ADO.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As hanteert een vraagprijs, waar Qatar SC voorlopig niet aan kan en wil voldoen. El Khayati was op 21 juli al naar de oliestaat afgereisd om de deal af te ronden, maar is inmiddels – al dan niet tijdelijk – weer in Nederland en sprak maandag met de clubleiding van ADO. Heel veel nieuwe inzichten zijn er echter niet ontstaan. "De situatie is onveranderd. Er is nog steeds geen oplossing", aldus Van As tegenover Voetbal International.

ADO gunt El Khayati zijn lucratieve transfer, benadrukt de directeur. "Maar daar moet wel de juiste prijs tegenover staan. Nasser baalt ervan dat er nog geen akkoord is tussen de clubs, maar hij snapt ons standpunt ook wel." Of de spelmaker ooit nog het shirt van ADO gaat dragen, is nog maar de vraag: El Khayati lijkt voorlopig niet van plan om de trainingen te hervatten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is El Khayati goed genoeg voor de Eredivisie-top?

Ja
62%
Nee
38%
(4183 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws