'Als transfer mislukt, moeten we kijken of El Khayati weer voor ADO kan spelen'

'Als transfer mislukt, moeten we kijken of El Khayati weer voor ADO kan spelen'

27-07-2019 14:47
24

ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk gaat er nog altijd vanuit dat Nasser El Khayati vertrekt. De oefenmeester hoopt verder dat de club erin slaagt nog wat versterkingen in huis te halen.

El Khayati leek onderweg naar het Midden-Oosten, maar van een deal is nog altijd geen sprake. Ondertussen heeft El Khayati zich, met toestemming van de club, nog niet gemeld bij ADO. "Khayati door afwezigheid. Hij is namelijk bezig met een transfer. Groenendijk: "Natuurlijk is dat jammer, omdat we allemaal weten wat zijn kwaliteiten zijn en wat hij voor ons heeft betekend", aldus Groenendijk tegenover Omroep West.

De oefenmeester legt echter uit dat El Khayati met zijn hoofd niet volledig bij ADO is. "Dat heeft met het wel of niet doorgaan van een transfer te maken. Die gunnen wij hem allemaal. Maar op het moment dat dat niet doorgaat, moeten we kijken of hij ook weer voor ADO kan spelen. Of ik ervan uitga dat hij vertrekt? Normaal gesproken wel."

Groothuizen
Groenendijk staat daarnaast open voor een vertrek van reservekeeper Indy Groothuizen. "Ook voor hem geldt dat als de clubs eruit komen, dan is dat een mogelijkheid. Zo niet, dan is hij gewoon een waardevolle speler voor ADO.", stelt Groenendijk.

De trainer hoopt nog altijd op versterking van zijn selectie. "Dat hoopte ik aan het begin van de voorbereiding al. Alleen, ik ben al een paar jaar hier. En het is eigenlijk altijd op het allerlaatste moment van de transferperiode gebeurd. Die gaat 31 augustus eindigen. Mijn ervaring bij ADO is dat ik in de laatste week er nog wel wat jongens bij zal krijgen."