'Transfer onzeker: ADO Den Haag na het weekend in gesprek met El Khayati'

'Transfer onzeker: ADO Den Haag na het weekend in gesprek met El Khayati'

27-07-2019 12:38
34

ADO Den Haag hoopt na het weekend in gesprek te gaan met Nasser El Khayati over zijn toekomst. De middenvelder leek op weg naar de uitgang, maar ADO heeft  nog altijd geen akkoord met een van de geïnteresseerde clubs.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat de clubleiding na het weekend hoopt de gesprekken met El Khayati te hervatten. De middenvelder leek op weg naar het Midden-Oosten, waar hij zelfs een bezoek bracht aan Qatar SC. Inmiddels is El Khayati echter terug in Nederland, maar is van een deal tussen Qatar SC en ADO Den Haag geen sprake.

El Khayati kreeg van ADO toestemming om de trainingen en oefenwedstrijden te laten schieten in afwachting van een transfer, maar die situatie houdt inmiddels al een week aan. Na het weekend hoopt de club weer met de middenvelder in gesprek te gaan.

De dertigjarige El Khayati was het afgelopen seizoen de grote uitblinker bij ADO met  zeventien goals en twaalf assists in 33 competitiewedstrijden. De middenvelder wil graag een transfer maken. In Den Haag heeft hij nog een contract tot medio 2020.