AS: Perez greep in bij Real Madrid na blessure Asensio en 3-7 nederlaag

AS: Perez greep in bij Real Madrid na blessure Asensio en 3-7 nederlaag

Gepubliceerd: maandag 29 juli 2019 om 21:32ma 29-07-2019 om 21:32

Vrijwel alle Spaanse media weten het zeker: James Rodriguez vertrekt niet en blijft bij Real Madrid. Dat heeft de clubleiding afgelopen weekend besloten, maar niet alleen omdat Marco Asensio zwaargeblesseerd is geraakt.

Volgens AS heeft Real-voorzitter Florentino Perez na de vernederende 3-7 nederlaag tegen Atlético Madrid ingegrepen. James was op weg naar Atlético Madrid, maar die transfer gaat dus niet door. Perez en Real-trainer Zinédine Zidane lijken overigens niet helemaal op een lijn te zitten. Zidane heeft James niet nodig, maar Perez wil de middenvelder juist binnenboord houden.

Dat Perez voor een transfer is gaan liggen heeft dus niet alleen te maken met het feit dat Real een seizoen lang geen beroep kan doen op Asensio, maar ook vanwege de harde afstraffing tegen Atlético, waarna alle spotlights weer vol op Bernabéu gericht zijn en de kritiek weer aanzwelt. 

Real hoopte veertig miljoen euro voor James te krijgen om zo de transfer van Paul Pogba te kunnen betalen, maar dat geld kan de club vergeten. De Madrilenen hebben nog een maand de tijd om de Fransman los te weken bij Manchester United.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws