Update: Zuid-Koreaanse politie onderzoekt 'werkweigering' Ronaldo bij Juventus

Update: Zuid-Koreaanse politie onderzoekt 'werkweigering' Ronaldo bij Juventus

Gepubliceerd: woensdag 31 juli 2019 om 09:27wo 31-07-2019 om 09:27

Laatste update: donderdag 1 augustus 2019 om 16:28do 01-08-2019 om 16:28

Zuid-Koreaanse voetbalfans die eerder deze maand ruim 50 euro betaalden om Cristiano Ronaldo in actie te zien, zijn boos op de superster van Juventus. Ronaldo weigerde vrijdag tijdens een oefenduel tussen Juventus en de K-League All Stars namelijk in te vallen. Nu volgt mogelijk een rechtszaak. 

Tienduizenden Koreanen zaten vrijdag in Seoul te wachten op de entree van CR7. Ze hadden in groten getale 52 euro betaald voor een ticket. Uiteindelijk kwam de vedette echter geen minuut in actie. Fans willen nu een rechtszaak aanspannen. "Het is voor de supporters heel pijnlijk, want ze houden van hem", laat een advocaat weten aan persbureau Reuters. 

Het Koreaanse bedrijf The Fasta organiseerde het oefenduel tussen Juventus en de K-League All Stars. Eigenaar Robin Chang huilde naar verluidt tranen met tuiten toen duidelijk werd dat Ronaldo niet in actie ging komen. "Ik liep naar Pavel Nedved en hij zei dat-ie er ook van baalde. Het spijt me, maar hij wil niet. Ik kan er niets aan doen, liet hij me weten."

Juventus heeft inmiddels een brandbrief ontvangen, omdat afspraken die contractueel waren vastgelegd niet zijn nagekomen. Het was de bedoeling dat Ronaldo minstens 45 minuten ging spelen in Zuid-Korea.

Update 1/8: De politie in Seoul heeft een onderzoek geopend naar Cristiano Ronaldo. Dat meldt het Spaanse AS. De Portugese ster van Juventus kwam afgelopen vrijdag, tegen de afspraken in, niet in actie tegen de K-League All Star. De Zuid-Koreaanse politie bekijkt nu waarom Ronaldo geen speelminuten maakte.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws