Corriere dello Sport: Roma gaat voor 'attacco tutto nuovo' en meldt zich bij PSV

Corriere dello Sport: Roma gaat voor 'attacco tutto nuovo' en meldt zich bij PSV

01-08-2019 10:15 Laatste update: 10:29
86

Sam Lammers wordt donderdag genoemd op voorpagina van Corriere Dello Sport. De Italiaanse sportkrant voorspelt een revolutie bij Roma, waar men nog voor het sluiten van de transfermarkt een volledig nieuwe aanval wil halen. 

Corriere Dello Sport spreekt van een 'attacco tutto nuovo'. Edin Dzeko flirt al lange tijd met Internazionale, Patrik Schick staat in de belangstelling van Borussia Dortmund en  Grégoire Defrel is dicht bij een overgang naar Cagliari. De club wil daarvoor twee vervangers halen: naast Gonzalo Higuain moet ook Sam Lammers naar de Italiaanse hoofdstad komen.

Roma hoopt zich sowieso te versterken met Higuain. Mocht de ruil Romelu Lukaku - Paulo Dybala doorgang vinden, hoopt Roma dat de Argentijnse spits zijn conclusies trekt en de overstap naar Roma wil maken. Mocht Schick ook vertrekken, moet daar ook een vervanger voor komen. Daarvoor is Lammers in beeld.

Lammers werd eerder nadrukkelijk in verband gebracht met Sampdoria, maar is nu dus ook in beeld bij de club waar met Justin Kluivert en Rick Karsdorp al twee Nederlanders onder contract staan. Volgens Corriere dello Sport heeft technisch directeur Gianluca Petrachi daarom contact opgenomen met PSV. Het is ernstig de vraag of de Eindhovenaren mee willen werken aan een overgang, ondanks dat Lammers Donyell Malen voor zich lijkt te moeten dulden in de pikorde.

Daar komt bij dat Lammers eerder deze week niet mee afreisde naar Zwitserland voor de return tegen FC Basel in verband met een knieblessure. Die liep hij zaterdag op in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. Hij lijkt dan ook voorlopig uit de roulatie.