Update: Internazionale bevestigt spraakmakende huurtransfer Nainggolan

Update: Internazionale bevestigt spraakmakende huurtransfer Nainggolan

02-08-2019 10:39 Laatste update: 05-08-2019 13:25
84

Een spraakmakende transfer is in de maak voor Radja Nainggolan. De 31-jarige Belg van Internazionale staat op het punt een contract te tekenen bij Cagliari. De terugkeer bij zijn oude liefde heeft te maken met de ziekte van zijn vrouw, die vecht tegen kanker.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Nainggolan brak in 2010 door bij Cagliari en ontmoette op Sardinië 'zijn' Claudia, met wie hij later trouwde. Een maand geleden werd bekend dat de vrouw van Nainggolan kampt met kanker en in haar vertrouwde omgeving, in de buurt van vrienden en familie, behandeld wil worden. Om zijn vrouw bij te kunnen staan, kiest Nainggolan zelf ook voor een terugkeer naar degradatiekandidaat Cagliari.

Inter respecteert de wens van de middenvelder en werkt mee aan een transfer. De Italiaanse club was hem na een turbulent seizoen overigens al liever kwijt dan rijk. De zaakwaarnemer van Nainggolan legde donderdagavond de laatste hand aan de overeenkomst met Cagliari. De dertigvoudig international van België, die niet mee mocht naar het WK, stond ook in de concrete belangstelling van Fiorentina.

Update 5/8: Het is rond: Radja Nainggolan keert terug naar Cagliari. De Italiaanse degradatiekandidaat huurt de Belgische middenvelder dit seizoen van Internazionale. Dat bevestigt de Milanese club. Nainggolan kiest daarmee voor zijn vrouw, die op Sardinië wordt behandeld vanwege een kwaadaardige tumor.