'Na de 6-2 nederlaag tegen Feyenoord stond De Ligt binnen een minuut naast me'

'Na de 6-2 nederlaag tegen Feyenoord stond De Ligt binnen een minuut naast me'

02-08-2019 16:57
77

Hans Kraay jr. heeft zijn ambities als trainer voorlopig in de ijskast gezet. Dat vertelt hij in een interview met de Volkskrant. Liever doet de oud-voetballer interviews en geeft hij zijn mening bij FOX Sports.

"Als trainer heb ik in de top van het amateurvoetbal mooie dingen meegemaakt. Een aantal promoties met FC Lienden, bijvoorbeeld. Maar de afgelopen jaren heb ik zoveel kansen gekregen bij FOX Sports dat ik me voorlopig daar volledig op wil richten", zegt Kraay. "Topvoetballers interviewen en mijn mening over ze geven is het mooiste wat er is. En het kan niet zo zijn dat ik niet bij Ajax-Feyenoord kan zijn, omdat ik bij De Treffers-FC Lienden langs de lijn moet staan."

Kraay heeft veel plezier in zijn televisiewerk. "Vorig seizoen had ik het idee dat ik met Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt een klik had. Ze zeiden interessante dingen voor de camera. Na een 6-2 nederlaag tegen Feyenoord stond De Ligt binnen een minuut naast me. Ik heb me kapot geërgerd, zei hij dan. Aan mezelf, aan mijn team. Dat is heerlijk."