Willems definitief de Premier League in: 'Brengt karrenvracht aan ervaring mee'

Willems definitief de Premier League in: 'Brengt karrenvracht aan ervaring mee'

02-08-2019 19:24
28

Jetro Willems speelt aankomend seizoen in de Premier League. De linksback wordt door Newcastle United voor één seizoen gehuurd van Eintracht Frankfurt. The Magpies hebben een optie tot koop bedongen bij de Duitsers, zo is te lezen op de site van de club uit Noord-Engeland.

Willems speelde sinds 2017 bij Eintracht Frankfurt, waarmee hij een jaar geleden de Duitse beker won. Tijdens het afgelopen seizoen vond de linksback zichzelf echter steeds vaker terug op het middenveld. Daar voelde de voormalig PSV'er en Spartaan zich niet thuis. Het is de verwachting dat Willems bij Newcastle wel 'gewoon' als linksback zal gaan acteren.

De Engelsen zijn bij monde van manager Steve Bruce enorm in hun nopjes met de komst van Willems. "Jetro brengt een karrenvracht aan ervaring mee naar onze kleedkamer", meldt hij op de officiële site van Newcastle. "Ik ben heel blij dat hij hier naartoe is gekomen. Willems heeft op het hoogste niveau gespeeld en zorgt ervoor dat wij een sterke optie erbij krijgen op de linkerflank."