Vitesse dreigt steunpilaar te verliezen: 'Het is geen geheim dat ik ambities heb'

Vitesse dreigt steunpilaar te verliezen: 'Het is geen geheim dat ik ambities heb'

03-08-2019 07:31
18

Thulani Serero hoopt nog deze transferperiode te kunnen vertrekken bij Vitesse. De Zuid-Afrikaanse middenvelder wil hogerop en aast op een overstap, die wat hem betreft zo snel mogelijk tot stand mag worden gebracht.

De middenvelder kwam in 2017 over van Ajax, waar hij geen deel meer uitmaakte van de eerste selectie. Bij Vitesse liet Serero weer zien wat hij kan, maar nu heeft de Zuid-Afrikaan nog maar een contract voor een jaar. Als de Arnhemmers nog geld aan hem willen overhouden moet Serero nu of in de winterstop worden verkocht. "De club kent mijn situatie", zegt Serero tegen De Gelderlander.

De middenvelder wil een stap hogerop. "Iedere voetballer wil steeds hoger en hoger komen in zijn carrière. Het is geen geheim dat ik ambities heb. We zullen zien wat er de komende weken nog gaat gebeuren."

Voorlopig is Serero nog speler van Vitesse en staat hij zaterdag tegenover Ajax, zijn oude werkgever. "Ik ben nog steeds hier. Mijn focus ligt daarom op Vitesse. Ik moet mijn hoofd bij onze wedstrijden houden. Natuurlijk ben ik op vakantie wat uitgerust, maar ik ben ook blijven trainen. Ik ben gewoon fit."