'Barça heeft tóch beet na moeizame gesprekken en betaalt 'minder dan 25 miljoen''

'Barça heeft tóch beet na moeizame gesprekken en betaalt 'minder dan 25 miljoen''

Gepubliceerd: zaterdag 3 augustus 2019 om 15:20za 03-08-2019 om 15:20

FC Barcelona gaat zich versterken met linksback Junior Firpo. Verschillende Spaanse media weten te melden dat de kampioen van Spanje een akkoord heeft bereikt met Real Betis. 

Wanneer Firpo ook een persoonlijk akkoord bereikt met de grootmacht uit Barcelona, zal hij de overstap maken. Het is niet uitgesloten dat de deal dit weekeinde nog wordt afgerond. Het is (nog) niet bekend hoeveel Barça gaat betalen voor de linksback, maar naar verluidt gaat het om minder geld dan de oorspronkelijke vraagprijs van 25 miljoen euro. 

Barça is al een tijdje op zoek naar een linksback die Jordi Alba op de lange termijn kan doen vergeten. In eerste instantie leek de komst van Firpo niet haalbaar, omdat hij een afkoopsom van 60 miljoen euro in zijn contract bij Betis heeft staan. Toch is de verkopende partij nu akkoord gegaan met een aanzienlijk lagere transfersom.

Firpo kan de zesde zomeraankoop van Barcelona worden. Eerder werden Antoine Griezmann, Frenkie de Jong, Emerson, Neto en Marc Cucurella aan de selectie toegevoegd. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws