Fortuna Sittard komt met bijzondere onthulling over sponsor: 'Niet één, maar vier'

Fortuna Sittard komt met bijzondere onthulling over sponsor: 'Niet één, maar vier'

Gepubliceerd: zondag 4 augustus 2019 om 12:09zo 04-08-2019 om 12:09

Een opvallend nieuwtje uit Zuid-Limburg. Fortuna Sittard gaat dit seizoen 'rouleren' met hoofdsponsors. De eredivisionist heeft in totaal vier bedrijven weten te strikken. Verschillende namen prijken de komende maanden dus op het shirt van Fortuna. 

Het Sittardse SECC (Sport Event Congrescentrum) is zondag gepresenteerd als eerste hoofdsponsor. De naam van dat bedrijf staat op de voorkant van het shirt tijdens de seizoensouverture tegen AZ. Komende week worden nog drie andere bedrijven onthuld als hoofdsponsor, laat de club weten via de officiële kanalen

"Innoverende factor aan het concept is dat de vier bedrijven het gehele seizoen op shirtexposure kunnen bogen", vertelt commercieel manager Jiry Funke uit. “Na het meest prominente exposurecluster op de voorzijde van het shirt, wordt er nog drie keer geswitcht naar een andere shirtlocatie; de schouderpositie en de rug, onder het rugnummer."

"Op die manier wordt de bekendheid van de afzonderlijke partijen maximaal geboost. En gezien het enthousiasme bij de vier bedrijven sluit ik zelfs niet uit dat de we dit roulatieconcept in de toekomst handhaven." 

Fortuna speelt zondagavond z'n eerste wedstrijd van het seizoen. Om 20.00 uur begint het uitduel met AZ. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws