Groenendijk maant bestuur tot actie: 'Egootjes niet belangrijk, gaat om de club'

4 augustus om 22:55

Fons Groenendijk spoort de clubleiding van ADO aan om snel te handelen op de transfermarkt. De club uit de Hofstad verloor veel bepalende spelers en heeft dat gemis nog altijd niet opgevangen, waardoor Groenendijk vreest dat ADO nog niet klaar is voor het seizoen.

ADO verloor de eerste wedstrijd van het seizoen met 4-2 van FC Utrecht, nadat het met 2-0 voor stond. De trainer van de Haagse club verweet zijn nog jonge spelers voor de camera van FOX Sports niets, maar vraagt het bestuur wel in actie te komen. "Wat ik graag zou willen is dat het clubbelang voorop staat, dat dat gediend wordt. Het duurt nu allemaal vrij lang. We hebben ook nog een lange weg te gaan."

Ook binnenskamers heeft Groenendijk zijn mening al geventileerd. "Ze weten heus wel hoe ik er over denk, ik wil daar niet te veel over communiceren in de media. Ik hoop alleen wel dat mensen die niet voor niets in de top van een voetbalclub zitten dat ook beseffen en daar naar gaan handelen. Die egootjes vind ik niet zo belangrijk, het gaat nu om het clubbelang. Wat dat betreft hoop ik dat alles snel de goede kant op gaat."