Van den Brom: 'Kan me indenken dat je dan niet in staat bent om reserve te zijn'

Van den Brom: 'Kan me indenken dat je dan niet in staat bent om reserve te zijn'

05-08-2019 08:01
9

De opstelling van FC Utrecht werd zondag op één plek gewijzigd na het Europa League-drama tegen Zrinjski Mostar: uitgerekend doelman David Jensen moest plaatsmaken. De Deen hoefde zich van trainer John van den Brom niet eens in Den Haag te melden voor het uitduel met ADO.

Jensen heeft twee dagen vrij gekregen en wordt dinsdag weer op de training verwacht. "Ik kan me voorstellen dat je na een slechte mededeling mentaal niet in staat bent om op de bank te zitten. Vandaar die twee dagen vrij", laat Van den Brom weten aan het Algemeen Dagblad. Maarten Paes is voorlopig de eerste keus in De Galgenwaard. "Je hebt één kans om vanaf het begin zo'n keuze te maken en dat hebben we met elkaar gedaan. We willen met Maarten verder", verduidelijkt de van AZ overgekomen trainer.

Wedden

Meer odds

Of er in Utrecht nog toekomst is voor Jensen, zal nog moeten blijken. De sluitpost ligt nog tot medio 2021 vast, maar is onaangenaam verrast door zijn reserverol en gaat binnenkort met FC Utrecht om de tafel. De club lijkt bovendien van plan om nóg een doelman aan de selectie toe te voegen: oude bekende Michel Vorm, clubloos na zijn vertrek bij Tottenham Hotspur, is in beeld.