BILD: Hansson is gespot in Duitsland en gaat Feyenoord per direct verlaten

5 augustus om 22:57
Laatste update: 5 augustus om 23:43

Feyenoord en Emil Hansson gaan per direct uit elkaar, claimt BILD maandagavond. Volgens het toonaangevende dagblad is de 21-jarige Noor met Zweedse roots maandag al gesignaleerd bij Hannover 96.

Volgens BILD gaat de Bundesliga-debutant de deal op korte termijn afronden. Hansson heeft de afgelopen tijd al meerdere bezoekjes gebracht aan Hannover en zou ook zijn medische keuring al achter de rug hebben.

De geboren Noor kwam in 2015 over van SK Brann, maakte tijdens het kampioensseizoen 2016/2017 zijn debuut in het eerste van Feyenoord en kwam sindsdien tot 57 Eredivisie-minuten. Afgelopen seizoen maakte hij veel indruk in de Keuken Kampioen Divisie: mede dankzij dertien goals en twaalf assists van Hansson wist RKC Waalwijk promotie naar de Eredivisie af te dwingen.

Hansson keerde afgelopen zomer terug in Rotterdam-Zuid, maar kon trainer Jaap Stam niet overtuigen. Tijdens de seizoensopening tegen Sparta stond Luis Sinisterra linksbuiten en zat de Noorse én Zweedse jeugdinternational negentig minuten lang op de bank.