Weggestuurde Molenaar gniffelt om malaise bij Roda JC: Het steunt me

Weggestuurde Molenaar gniffelt om malaise bij Roda JC: "Het steunt me"

Gepubliceerd: dinsdag 6 augustus 2019 om 18:02di 06-08-2019 om 18:02

Dat het alleen maar slechter is gegaan met Roda JC na het vertrek van Robert Molenaar doet de trainer stiekem goed. Molenaar stond vorig seizoen op de zevende plek met Roda, maar de clubleiding vond de resultaten tegenvallen en stuurde de oefenmeester weg. Daarna ging het echter alleen maar minder met de club.

Molenaar, tegenwoordig trainer van Almere City, geeft eerlijk toe dat hij daar niet wakker van ligt. "Het steunt me dat het daarna alleen maar slechter is gegaan bij de ploegen waar ik weggestuurd ben", vertelt hij voor de camera van FOX Sports.

Molenaar werd opgevolgd door Jong Roda-trainer Eric van der Luer, maar onder zijn leiding zakte de club weg richting het rechterrijtje. "Dat steunt je, want blijkbaar heb je hier en daar dan op goede knoppen gedrukt. Voor de rest richt je je op de toekomst. Dat heb ik gedaan en zorgde er ook weer voor dat ik hier aan het werk ben."

Almere begint vrijdag de competitie met een uitwedstrijd bij Roda, de oude club dus van Molenaar. "Het zou raar zijn als je dat als een van de wedstrijden aanmerkt, want je bent er pas net weg. Die willen we graag winnen. Maar als we tegen iemand anders zouden beginnen, had ik precies hetzelfde gezegd. Voor mij is het prettig als ik daar met drie punten wegkom."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws