PSV maakt contractverlenging Malen officieel met ludieke Undercover-video

6 augustus om 18:33
Laatste update: 6 augustus om 18:42

De kogel is door de kerk: PSV heeft het contract van Donyell Malen opengebroken en verlengd. De talentvolle aanvaller ligt nu tot 2024 vast in Eindhoven, zo heeft de club bekendgemaakt.

De contractverlenging van Malen wordt op ludieke wijze aangekondigd. In een speciale video is te zien hoe Frank Lammers (PSV-fan en onder meer bekend van de Netflix-serie Undercover, waarin hij drugsbaron Ferry Bouman speelt), het zat is dat Malen nog altijd niet heeft verlengd. De PSV'er stelt de acteur vervolgens gerust en maakt bekend dat zijn verbintenis is opengebroken en de kogel door de kerk is.

Technisch manager John de Jong is blij dat Malen eindelijk heeft verlengd. "Donyell heeft in korte tijd flinke stappen gezet en het is duidelijk dat hij zijn plafond nog niet heeft bereikt. Hij is snel, vaardig en doelgericht. Dat is een combinatie die je niet vaak tegenkomt."

Ook Malen zelf komt aan het woord. "Speeltijd moet je zelf afdwingen. Als voetballer heb je niets te eisen, je moet laten zien dat je er klaar voor bent. Iedere dag weer. Bij een club als PSV is er veel concurrentie en daar houd ik van. Dat maakt me beter."