'Feyenoord rondt drie huurdeals af, 'verregaande onderhandelingen' met Liverpool'

7 augustus om 13:50

Feyenoord gaat op korte termijn drie verdedigers op huurbasis vastleggen. Rick Karsdorp en George Johnston worden vermoedelijk woensdag al gepresenteerd, Edgar Ié volgt na het weekend, meldt het Algemeen Dagblad.

Karsdorp is woensdag al gespot in De Kuip, waar hij zijn medische keuring afwerkt. De presentatie van de verloren zoon, die gehuurd zal worden van AS Roma, volgt naar alle waarschijnlijkheid later op de dag. Volgens het AD is het niet ondenkbaar dat Feyenoord ook de huurtransfer van Liverpool-talent Johnston woensdag afrondt. Dirk Kuyt legde de contacten tussen Feyenoord en Liverpool, beide oud-werkgevers van Kuyt zouden 'in verregaande onderhandeling' zijn.

De komst van Trabzonspor-verdediger Ié laat iets langer op zich wachten, maar de enkelvoudig international van Portugal lijkt ook bijna binnen. Waarschijnlijk arriveert hij na het weekend in De Kuip. Tegenover de naderende komst van het drietal staat het vertrek van Jeremiah St. Juste: FSV Mainz 05 zal de nieuwe werkgever van St. Juste worden.