Sky Sports: Coutinho zegt 'nee' tegen huurdeal en terugkeer naar Premier League

Sky Sports: Coutinho zegt 'nee' tegen huurdeal en terugkeer naar Premier League

Gepubliceerd: woensdag 7 augustus 2019 om 17:31wo 07-08-2019 om 17:31

Laatste update: woensdag 7 augustus 2019 om 17:37wo 07-08-2019 om 17:37

Philippe Coutinho lijkt niet terug te keren in de Premier League. De Braziliaan heeft een voorstel om op huurbasis voor Tottenham Hotspur te gaan spelen naast zich neergelegd, zo meldt Sky Sports.

Daardoor lijkt het onwaarschijnlijk dat Coutinho komend seizoen in de Premier League te bewonderen is. De transferwindow in Engeland sluit donderdag namelijk al. Zowel Barcelona als Coutinho prefereren een permanente transfer boven een huurdeal, maar het is onwaarschijnlijk dat iemand de vraagprijs van tachtig miljoen pond (ruim 86 miljoen euro) op gaat hoesten.

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino had Coutinho graag zien komen en zou volgens Sky Sports telefonisch contact hebben opgenomen met de aanvaller. De 27-jarige Braziliaan speelde in 2012 al eens een half jaar onder Pochettino, die toen trainer was van Espanyol. Een hereniging lijkt er echter niet te komen. 

Coutinho maakte anderhalf jaar geleden de overstap van Liverpool naar Barcelona voor een duizelingwekkend bedrag van 145 miljoen euro. Sindsdien kwam de Braziliaan 76 keer in actie voor de Catalanen, waarin hij 21 keer scoorde. Coutinho was het afgelopen seizoen echter geen vaste waarde en hoeft daar het komende seizoen ook niet op te rekenen.

Spurs is ook nog bezig met Paulo Dybala. Sky Italia meldde eerder dat Juventus een bod van 70 miljoen op de Argentijn heeft geaccepteerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws