Stellige Kraay: 'Van Bommel heeft schade aangericht aan de transfersom'

Stellige Kraay: 'Van Bommel heeft schade aangericht aan de transfersom'

08-08-2019 08:40
113

Mark van Bommel lijkt niet meer door een deur te kunnen met Hirving Lozano - en dus is het waarschijnlijk ook een uitgemaakte zaak dat de Mexicaanse ster van PSV deze maand verkocht wordt. Hans Kraay jr. zei dat woensdagavond bij FOX Sports-show Voetbalpraat. 

Zaterdagavond zat Lozano 90 minuten op de bank tijdens het duel met FC Twente (1-1). In een moeizaam interview na de wedstrijd gaf PSV-trainer Van Bommel aan dat hij 'liever andere spelers in het veld wilde hebben'. 

"Van Bommel heeft Lozano natuurlijk écht laten voelen dat-ie hem zat is of was", aldus Kraay. "Hij zal nu dan wel voor 35 miljoen euro verkocht worden. Daar heeft Van Bommel natuurlijk wel wat schade aangericht: aan de transfersom."

"Maar wat als-ie niet weg komt? Dan zul je toch weer met Lozano moeten gaan zitten. Nee, het is niet verstandig... Lozano gaat het nooit meer voor Van Bommel doen. Maar wél voor zichzelf, wél voor PSV. Hij gaat weer afjagen en hij gaat weer 17 goals maken."

Lozano wordt door Italiaanse media nadrukkelijk gelinkt aan SSC Napoli. De Italiaanse topclub zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Lozano en diens zaakwaarnemer Mino Raiola. Gesproken wordt over een transfersom van 42 miljoen euro.