BBC: Tottenham is op dreef en heeft Juventus-vedette Dybala bijna binnen

8 augustus om 09:14
Laatste update: 8 augustus om 09:31

Tottenham Hotspur gaat waarschijnlijk voor een enorme stunt zorgen door Paulo Dybala naar Noord-Londen te halen. BBC Sport meldt donderdagochtend dat een deal met Juventus bijna in kannen en kruiken is. 

Dinsdagavond werd door Britse en Italiaanse media al gemeld dat Spurs met Juve een akkoord had bereikt over een transfersom van ongeveer 70 miljoen euro. Daarmee was het halve werk pas gedaan, want van overeenstemming met de Argentijnse linkspoot zelf was nog geen sprake.

De enorme salariseisen van Dybala (25) en een issue met zijn imagorechten werden aanvankelijk gezien als een sta in de weg, maar BBC Sport meldt nu dus dat een deal 'dichtbij' is. De transfer van Dybala naar Spurs moet voor 18.00 uur afgerond zijn. Daarna sluit de markt. Eerder werd Dybala nadrukkelijk gelinkt aan Manchester United. Die transfer ging niet door. 

Verliezend Champions League-finalist Tottenham betaalde in juli 60 miljoen euro voor middenvelder Tanguy Ndombele (Lyon) en zou zich volgens verschillende media óók nog willen versterken met vleugelspeler Ryan Sessegnon (Fulham) en Giovani Lo Celso (Real Betis). Hij is net als Dybala international van Argentinië.